divendres, 13 d’abril del 2012

NOVETATS ABRIL

BON DIA FAMÍLIA!!!

Avui presentem les novetats d’aquest últim mes:


Per començar, has provat ja les barreges de farines per fer pa o pastissos o magdalenes de Biográ? Doncs tens 5 varietats: Espelta, Espelta i llavors, Kamut i espelta, Sègol i espelta i barreja per fer pastissos i magdalenes. Cada envàs conté un sobre de llevat panificable. Molt fàcil de preparar tant a mà com amb panificadora. 100%ecològic.
                • Les de color taronja són les que ja pots trobar a Salus!

 

També pots trobar-hi el preparat per elaborar de forma ràpida i senzilla hamburgueses, mandonguilles, croquetes, picades per canelons, lasanya, etc. Fet a base de soja texturitzada, cereals i verdures.


El tofu fumat de Biográ, que com a diferència usa el nou sistema de fumats sense foc. Antigament, el fumat s’usava com a conservant alimentari, actualment però, és valorat per les seves propietats organolèptiques. Ara bé, depenent de la temperatura de combustió de la fusta, es generen hidrocarburs aromàtics policíclics (per exemple els benzopirens), que són substàncies cancerígenes. Aquest tofu però, està fet amb el nou sistema de fumat que consisteix en un sistema de combustió incompleta (no es produeix una combustió completa per falta d’oxigen). El fum es genera per fricció i, amb aquest mètode, s’aconsegueix reduir la crema de fusta per produir fum en un 90%, a més, el fum que s’obté conté uns nivells de benzopirens molt reduïts. Per tant, es millora significativament la condició saludable dels aliments fumats. Per si fos poc, els treballadors no han de manipular el foc i per tant eviten inhalar-ne el fum. Resumint, és un sistema respectuós amb el medi ambient, estalviador energètic i millorant de la qualitat dels aliments fumats.


 
Els dimarts i els dijous tenim safates de maduixes ecològiques! Boníssimes per cert. Que les pots acompanyar amb nata de soja. Pregunta a Can Salus!


Ja tenim nou Rooibos! Vine a buscar el Rooibos digestiu: Rooibos, anís, fonoll, menta, til•la, calèndula, fulles de fruits del bosc i aroma de maduixa. Te’l perdràs?


D’aquí 10 dies ja arriba la diada de St. Jordi! Vine a veure el nostre assortit de llibres on hi podràs trobar: Cómo cura la avena? Del Dr. Miquel Pros¸ El equilibrio a través de la alimentación y Tratamientos naturales al alcance de todos, els dos de la Olga Cuevas; molts dels llibres de la Montse Bradford incloent el seu nou treball: La alimentación y las emociones; entre molts d’altres!



L'equip de Salus us desitja una bona setmana a tots!