dimarts, 26 de juny del 2012

TEMPS DE GASPATXO!

 Arriba la calor i amb ella les ganes de menjar aliments fresquets! A qui no li agrada com a entrant un got de Gaspatxo? No et perdis el Gaspatxo Andalús ecològic de SOLFRÍO que ja pots trobar a Salus.
Es pot prendre com a entrant, com a plat principal afegint pernil i ou (per exemple), com a guarniment per amanida o fins i tot com a beguda per després de realitzar esport o en dies calorosos.
 




Ingredients: hortalisses (70%) (tomàquet, cogombre, pebrot i all), aigua, oli d'oliva verge extra (6%), pa (farina de blat, aigua, sal i llevat), vinagre de vi i sal marina. Ingredients procedents de l'agricultura ecològica. 


"El secreto de la calidad y el buen sabor del Gazpacho Solfrío reside en la exigente selección de los ingredientes y en el cuidado proceso de elaboración artesanal. El resultado es una bebida Isotónica natural, puesto que hidrata y aporta sales minerales, Energética, puesto que aporta hidratos de carbono y grasa, y Mediterránea, pues su autoría pertenece al saber popular de los campesinos de la baja Andalucía: El Gazpacho Andaluz"




  Pels més cuiners, algunes receptes que hem trobat per fer amb el gaspatxo:

Ensalada de Gazpacho


Mezcla en un bol tomate troceado, tacos de queso fresco, cebolla cruda troceada o frita, pepino y pimiento rojo también troceado. Sirvelo en un plato hondo y riega todo con Gazpacho Andaluz Solfrio. Bon apetite.

 

Gazpacho con huevo y jamón


Vierte el Gazpacho Andaluz Solfrio en un bol, pica en trozos pequeños huevo cocido y jamon. También puedes añadir unos taquitos de pan frito u horneado.

 

Sopa con helado de Gazpacho


En un recipiente apto, congela 300ml de Gazpacho Andaluz Solfrio. Sirve un un bol 200ml de Gazpacho Andaluz Solfrio. Con ayuda de dos cucharas pequeñas, haz pequeñas bolas y añadelas al bol. Espolvorea un poco de perejil picado. Perfecto en los dias de calor.