dimarts, 28 d’agost del 2012

La Botiga al Carrer


Ja som aquí!! Des de dilluns que Salus ja torna a tenir les portes obertes i hem tornat amb moltes ganes.


El blog d’aquesta setmana és per informar-vos que el proper diumenge 2 de setembre teniu una cita amb La Botiga al Carrer! Com cada any botiguers i botigueres sortirem al carrer des de les 10 del matí fins a les 20.30 sense pausa. Us ho perdreu?
 

Als de Salus ens trobareu davant de la plaça de Can dachs

 Aquest any a la parada hi podreu trobar varietat de productes que oferim a la botiga i com a novetat: vindrà la Montse de l’empresa Tucuxí! Estarà al vostre servei de les 11 del matí a la 1 del migdia i resoldrà qualsevol dubte que tingueu sobre els bolquers de roba ecològics i, a més a més, us explicarà quin és el més adequat segons sexe, edat, pes... Si us interessen i us han agradat els podreu comprar allà mateix.
  
Volem potenciar la venda de BOLQUERS DE ROBA ECOLÒGICS perquè:
 
1-      Són més beneficiosos pels bebès (no creen dermatitis, milloren la transpiració de la pell...)
2-      Perquè suposen un estalvi econòmic.
3-      Perquè ajuda al medi ambient (es calcula que a Espanya s’embruten al voltant de 1.600milions de bolquers d’un sol ús a l’any, i aquests triguen entre 200 i 500 anys a degradar-se).
 


També portarem ORXATA! Alguns ja l’heu provada de la botiga o a la festa d’aquest any de l’Associació El Far. 



  


Finalment, també us oferirem GERMINADORS, LLAVORS PER GERMINAR I GERMINATS!

                Perquè són importants els germinats?

    -          Perquè els germinats són la màxima manifestació del que és viu gràcies a la seva força de creixement. Els germinats contenen tots els nutrients concentrats de la futura planta ( vitamines, minerals, proteïnes, hidrats de carboni i oligoelements). 
    -          Perquè és una de les millors formes d’enriquir els nostres plats i es poden afegir a multitud d’amanides o com a condiments.
    -          Perquè són aliments de fàcil digestibilitat, desintoxicants, i reconstituents, ajuden al nostre organisme a mantenir-se sa i enforteixen el sistema inmunitari. 


 




      SALUT I ENS VEIEM DIUMENGE!