ESTEVIA: LA PLANTA DOLÇA
L'Estevia
és originària de Paraguai, el seu ús per part dels guaranís (població indígena
del Paraguai) és mil·lenari, però no va ser descoberta fins fa poc més d'un
segle pel naturista Moises Bertoni. En la seva forma natural aquesta planta és
20 vegades més dolça que el sucre i els concentrats d'estevia tenen un poder
edulcorant 300 vegades superior a la sacarosa. A més a més, és un edulcorant
que no aporta calories ni altera l'índex glucèmic i, per tant, és apta per a
diabètics. Per si fos poc, se li atribueixen moltes altres propietats
beneficioses.
Avantatges
de l'estevia:
- Producte natural no derivat de substàncies sintètiques.
- Edulcorant lliure de calories.
- Alt poder edulcorant.
- Planta no tòxica i amb propietats beneficioses per l'organisme humà.
- Potencia el sabor dels aliments.
- Producte apte per diabètics.
A la botiga podràs trobar l'estevia amb diferents formats i productes amb estevia: la planta seca per a fer infusió, bossetes d'infusió d'estevia, tabletes, líquida, sobrets individuals, xocolata negra o amb llet i estevia, melmelades, galetes...
!Atenció! Actualment hi ha al mercat molts formats d'estevia que no són exclusivament d'aquesta planta sinó que també contenen altres edulcorants artificials cal que llegiu molt bé l'etiquetatge de cada producte i els seus ingredients.
Que tingueu una setmana molt dolça!