divendres, 2 de març del 2012

Olga Cuevas

Bon dia a tots!

 Aquesta setmana creiem que és interessant, si teniu temps, que mireu 2 programes de Singulars. Un és del mes d’abril de l’any passat i l’altre del gener d’aquest any. Els dos són a càrrec d’Olga Cuevas una especialista en el món de la nutrició i la salut (sobretot naturista i ecològica). Si us interessa, a més de donar-vos una idea general sobre aquest món i sobre el que és més saludable i el que no ho és tant, també ofereixen unes quantes receptes molt interessants i amb molt bona pinta (sopa d’Ortigues, pastís de Llenties, paella de Quinoa, Peres amb salsa de Maduixots) i, a més a més, també comenten aliments per desintoxicar el nostre cos i 5 tractaments per parar la febre, la tos i el dolor lumbar. Creiem que els 2 valen molt la pena i que si teniu un ratet en podreu aprendre molt.


 

Olga Cuevas

Nutricionista i fitoterapeuta
 
Doctora en Bioquímica. Especialista en Nutrició i Salut. Catedràtica d’Ensenyament Secundari i Batxillerat. Actualment és directora de l’IFPS Roger de Llúria de Barcelona on imparteix classes i tutela els estudis oficials del cicle formatiu de grau superior de Dietètica en la línia naturista i ecològica. És autora del llibre “El equilibro a través de la alimentación”. Col·labora amb diferents universitats en la docència de postgraus de temes relacions amb la nutrició i la salut.



Singulars - 11/04/2011
Olga Cuevas en Singulars en el Canal33
Olga Cuevas ens explica que la dietètica és la ciència que estudia les relacions pràctiques entre alimentació, salut i malaltia...

Singulars - 31/01/2012

Olga Cuevas: ciència i sentit comú en Singulars en el Canal33
La bioquímica i nutricionista Olga Cuevas ens explica quins aliments ens ajuden a desintoxicar el nostre cos...



 

La Dra. Olga Cuevas ha escrit dos llibres, el primer ja el podeu trobar a la botiga: el equilibrio a través de la alimentación, i, pròximament, també hi trobareu l’últim publicat: tratamientos naturales al alcance de todos.  





 Aforismo de Hipócrates: “que tu alimento sea tu medicina y que tu medicina sea tu alimento”.